1. Anasayfa
  2. Oyun

Alan Wake ve Max Payne yapımcısından yeni oyun geliyor!

Alan Wake ve Max Payne yapımcısından yeni oyun geliyor!
0

Tüm dünyaya adını Max Payne serisiyle duyuran ve devamında piyasaya çıkan Control ve Alan Wake gibi bomba yapımlarla piyasada yer edinen Remedy Entertainment, bu kez oyuncuları bambaşka bir oyunla etkilemeye çalışacak. Üstelik tecrübeli firma, bu kez daha önce hiç oyun yapmadığı FPS alanında bir yapımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Alan Wake yapımcısından FBC: Firebreak geliyor!


Xbox Partner Preview etkinliğinde sürpriz bir duyuru yapan Remedy Entertainment, ‘Project Condor’ kod adıyla bilinen yeni oyununun gerçek ismini FBC: Firebreak olarak açıkladı. Control evreninde geçecek olan bu yeni yapım, Federal Bureau of Control’ün karanlık koridorlarında geçecek üç kişilik kooperatif bir FPS deneyimi sunacak.

Oyunun yönetmeni Mike Kayatta’nın verdiği bilgilere göre, FBC: Firebreak ne bir DLC ne de bir devam oyunu olacak. Control’ün gizemli mekanı The Oldest House’a geri dönme fırsatı sunacak olan oyunda, Jesse gibi paranormal güçlere sahip olmayan karakterler kontrolümüz altında olacak.

Ancak bu durum, oyuncuların sıradan silahlarla yetineceği anlamına gelmiyor. Garip sıvılar püskürten silahlardan, tuhaf el bombalarına, hatta bahçe cücesi fırlatabilen bomba atarlara kadar çeşitli ilginç silahlar oyuncuların kullanımına sunulacak.

2025 yılında Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkış yapacak olan FBC: Firebreak, Remedy Entertainment’ın şimdiye kadar deneyimlemediği bir alan olan FPS türünde kendini kanıtlama şansı yakalayacak. Control evreninin hayranları ve kooperatif FPS severler için heyecan verici bir proje olarak görünen oyun, şimdiden merakla bekleniyor.

Siz yayınlanan videoyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Oyun ilginizi çekti mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir