1. Anasayfa
  2. Oyun

Polisli GTA oyunu gerçek oldu! İşte yeni fragman

Polisli GTA oyunu gerçek oldu! İşte yeni fragman
0

GTA tarzı oynanışa sahip olacak polis temalı açık dünya oyunu The Precinct, Steam Next Fest kapsamında sunulacak.

GTA serisinden ilham alan yeni aksiyon yapımı The Precinct merak uyandırıyor. Fabraz tarafından geliştirilen polis simülasyonu oyunu The Precinct, 14 Ekim’de başlayacak Steam Next Fest kapsamında oynanabilir bir demo sunacağını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Summer Game Fest kapsamında duyurulan yeni GTA tarzı oyun, oyunculara çaylak bir polis memuru olma şansı veriyor. Nick Ordell Jr. isimli ana karakteri canlandıracağınız oyunda, daha önce görülmemiş bazı detaylar bulunuyor.

Oyuncuları, 1980’lerin Amerika’sından esinlenen bir şehirde devriye gezen polisin yerine koyan The Precinct; kuşbakışı kamerası, araç takipleri, çatışmalar ve rastgele suç olaylarıyla GTA 3 öncesi oyunların atmosferini yakalamayı hedefliyor.

Oyundaki dikkate değer ilk yenilik, oyuncuların zorlu durumlara karşı polis departmanından yardım talep edebilmesi olacak. Bu destek, suçluları yakalamak için barikatlar ve lastik patlatan yol kapanı gibi çeşitli kaynaklara erişmelerini sağlayacak.

Geliştiricinin açıklamasına göre demoda oyuncular, polis arabaları ve helikopterler gibi çeşitli araçları kullanarak görevlere yanıt verebilecek. The Precinct ayrıca takiplerin arasında kanıt toplama ve çete faaliyetlerini araştırma gibi dedektiflik unsurları da vadediyor.

Geliştirici ayrıca oyuncuların yürüyerek, ekip arabasıyla ve helikopterle şehri keşfedebileceğini söyledi. Oyun içerisinde park ihlallerinden çete çatışmalarına kadar birçok polis görevinin de olacağı bildirildi.

GTA 6‘nın çıkış tarihi hala belirsizken; yeni polis temalı oyun, serinin hayranlarına eğlenceli bir açık dünya deneyimi sunacak gibi duruyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir